NOTE

 

Deze pagina is wellicht geen professionele commerciële pagina, maar ik heb toch besloten om deze pagina bij te houden, omdat er zoveel toffe dingen zijn die ik doe met Stem & zo. Een aantal van die dingen vind je in onderstaande berichten. Omdat ik het leuk vind om dit met jullie te delen. Het heeft dan ook een heel persoonlijk karakter.
Voor de meer commerciële kant van Stem & zo verwijs ik je naar de overige pagina's van deze website

Hartelijke groet,
Tanja

Maart 2023

#voiceover #kijktip
Vanmiddag de eerste van 3 afleveringen van de Arctic Challenge Tour op RTL7
Voor mij extra bijzonder 🩵 omdat ik de voice-over hiervoor mocht opnemen in de studio van Ivo in Baarn, onder regie van Deadline Producties.

Kijken dus vanmiddag om 16.30 uur op RTL7!

#voiceover 🩵
Vanmiddag om 16.30 uur op RTL 7 de 3de en laatste aflevering van de Arctic Challenge Tour waar ik de voice-over voor mocht doen. #Trots op het mooie resultaat. M.m.v. DeadlineProducties en Studio IVO.
Kijk jij ook??!!

#stemenzo #voiceover #voice #thuisstudio #Stemacteur #betaalbarestem #vrouwenstem #bedrijfsfilm #tvproductie

Juli 2022
Op verzoek van Klasse FM maakte ik een spot voor het goede doel Recovery Run
RCVRY.

Klasse.FM
steunt Recovery run (RCVRY) en zij vroegen mij een mooie spot te maken om dit initiatief nog meer onder de aandacht te kunnen brengen. Helemaal nu tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. RCVRY helpt vrouwen met (borst)kanker onder professionele begeleiding te bewegen, want sporten en bewegen helpt in een traject! Inmiddels zijn er op verschillende plekken in het land locaties te vinden. Wil je meer hierover weten? Kijk dan op de website https://www.rcvryrun.nl/ en luister natuurlijk naar de spot die ik erover mocht maken (klik onderstaande link). 

 

 

https://on.soundcloud.com/mY4j
Mei 2022

Wat een gekke week is dit!! Eerst mijn eerste eigen nieuwsbulletin voor @hetradionieuws en nu een te gekke opdracht van Betaalbare stemmen.nl: ik mocht een landelijke commercial inspreken. Zelf het resultaat nog niet gehoord, dus ik ben ook heel benieuwd! Maar vanaf volgende week hoor je "Eva" voorbijkomen. En natuurlijk collega Fariel als Joy 😄😁
Luisteren dus!
Dankjewel Ingrid Stemacteur worden bij Studio Oranjeoord voor deze mooie kans.
Groetjes van Eva 😉

Mei 2022
Mijn eerste eigen nieuwsbulletins on air voor het Radionieuws

 

Denk jij ook wel eens..... waar ben ik aan begonnen? Dat gevoel had ik hééél even vanochtend toen de wekker ging om 4.30 uur, maar dat was snel verdwenen, want vandaag draaide ik voor het eerst mijn eigen nieuwsleesdienst voor @hetradionieuws. De berichten waren dus op verschillende stations in Nederland te horen!! Dat is wel even andere koek dan alleen in Twente 😉 Na een paar maandjes droog oefenen onder de geweldige, coachende begeleiding van Ewald van Liempt (dank Ewald!) ging ik vandaag de arena in, 6 uur lang. Spannend, maar vooral leuk.
Meer weten over de diensten van hetradionieuws? www.hetradionieuws.nl

www.stemenzo.nl

#nieuwslezer #radionieuws #Stemacteur #stemenzo #thuisstudio

Januari 2022

De eerste maand van 2022 is alweer voorbij... en wat heb ik al weer veel mooie dingen mogen maken!
Hieronder een aantal producties die online kwamen.

Daarnaast ben ik ook bezig met iets heel gaafs op het gebied van nieuwslezen; a next step.... binnenkort meer hierover...


En natuurlijk gaan ook de nieuwsberichten voor Twente FM, zowel voor tv als voor radio, gewoon door.

I love my jobhobby!! 

Maart 2022  T is weer gelukt :) In 1 keer stond ie er op. Heerlijk! Nieuws voor Twente FM

 

https://soundcloud.com/user-471988574/dorpsbelangen-bergen-maasland-maart-2022?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Maart 2022
Een promo voor Dorpsbelangen in Bergen. Ik als tukker daar op de radio ) Supercool!

Januari 2022
Als je iets wilt bereiken.... moet je er wel wat voor doen is mij geleerd!
Dus oefenen, oefenen, oefenen en meters maken.
En accepteren dat niet altijd zo snel gaat als je wilt. Haha.
Investeer in jezelf! Ook op zondag!!

#nieuwslezen

Januari 2022
Het ZorgenBoek is een prachtig notitieboek voor ouders met een kind in een zorgentraject, jong of oud(er). Vanaf nu is dit boek verkrijgbaar via www.zorgenboek.nl. Een aanrader!
Blij dat ik de voice-over mag zijn voor het informatiefilmpje van dit mooie initiatief van Lionne Braker. Vooral even kijken dus ⬇️
https://youtu.be/kq6r1NfRC7M

Januari 2022
Scholengemeenschap Canisius in Almelo biedt leerlingen een super flexrooster! Ik mocht erover vertellen in deze animatie die ook gebruikt wordt voor de digitale open dag. Hoe leuk!

Januari 2022

Het is weer tijd voor schoolkeuzes! Canisius in Almelo houdt de opendag digitaal. Ze maakten een mooie film mét animatie zodat scholieren en ouders tóch een goed beeld krijgen van de opleiding. Onderstaand 1 van de animaties uit die voorlichtingsfilm

Zie voor meer voice-avontuur de pagina Blog 2

1 juli 2017
Inschrijving Kamer van Koophandel is een feit!

 

24 juni 2017
De knoop is doorgehakt; ik kies voor kwaliteit en schaf de Roode NT1000 aan. De SE Electronics USB 2200A was een goede concurrent, maar de Roode geeft na veel vergelijken toch een warmer en voller geluid. Nu kan ik verder met het inrichten van de thuisstudio. Geluiddempende matten aan de muur, nieuwe computer, koptelefoon, interface, microfoonstandaard, "plopfilter". Volgens mij heb ik het goed voor elkaar! Nu nog de inrichting. gek worden ze er thuis van :) Het blijft nog wel even schuiven voordat ik mijn comfortabele plekje heb gevonden. Het is toch anders dan in de studio, maar o wat gaaf dat ik thuis bezig kan met dat wat ik het liefste doe.
Deze week verwacht ik de papieren van Belastingdienst en de Kamer van Koophandel en dan is het helemaal echt!